Khas untuk anda yang nak kuatkan sistem pertahanan badan!

SET PROMOSI DIFFENZ

PROMOSI BERMULA DARI

16 HINGGA 31  MAY 2022 SAHAJA

Terma & Syarat:
1) Eksklusif 1 set untuk seorang pelanggan sahaja
2) Pembayaran melalui Online/FPX/Credit Card/Debit Card dan COD
3) Penghantaran melalui kurier Ninjavan & Poslaju sahaja. Tidak terpakai untuk self-pickup

CEPAT DAPATKAN SEKARANG!

Untuk dapatkan promosi ini sila tekan button di bawah

Dengan Pembelian di laman ini dalam masa tertera di atas,
anda akan terus dipilih menjadi AHLI secara..

Automatik dan PERCUMA!

PROMOSI TAMAT
31 MAY 2022

Hari
Jam
Minit
Saat

Jom tengok apa kata pengguna Diffenz

FAQ

Boleh. Seelok-eloknya pengambilan Diffenz diambil selepas trimester pertama.

Hanya simpan pada suhu bilik dan elakkan daripada terdedah kepada cahaya matahari. Tutup rapat penutup botol Diffenz untuk mengelakkan ia teroksidasi.

Kanak-kanak berusia kurang 5 tahun tidak digalakkan untuk mengambil suplemen. Mereka lebih disyorkan untuk mendapatakn nutrisi melalui pemakanan dan diet yang seimbang seperti buahan, sayuran, hasil tenusu dan protein yang cukup. Pengambilan Diffenz yang disyorkan adalah setengah biji sehari untuk kanak-kanak berumur 2 hingga 4 tahun.

Sememangnya Cendawan Susu Harimau hanya boleh didapati di kawasan tertentu yang bersuhu lembab dan sejuk. Namun kini, penghasilan Cendawan Susu Harimau telah dikultur dan dikomersialkan untuk memudahkan lebih ramai mendapat kebaikannya. Malah, kajian mendapati Cendawan Susu Harimau yang dikulturkan mempunyai kandungan nutrisi yang lebih tinggi berbanding yang tumbuh meliar.

Buah Camu-camu sememangnya mempunyai kandungan Vitamin C yang tinggi. Namun, kajian mendapati tiada jumlah toksik yang dikesan sehingga kini. Formulasi Diffenz telah mengambil kira jumlah buah Camu-camu yang bersesuaian dan berdasarkan kajian sains terkini.

Anda juga boleh ikuti kami di:

© Eskayvie 2021 

PENAFIAN: Diffenz Junior merupakan suplemen bagi menyokong penjagaan gaya hidup sihat individu. Ia mungkin menunjukkan kesan dan tempoh yang berbeza mengikut keserasian individu tersebut.