Khas Untuk Ibu Bapa Yang Tak Mahu Anak Kerap Sakit

Multivitamin Paling Lengkap Untuk Anak-Anak Anda

As Seen On :

Bayangkan Anak Anda Hidup Sihat Seperti Orang Lain

Ibu bapa mana yang tak sayang anak ? Pasti anda ingin lihat mereka hidup gembira macam orang lain.

Bermain dengan kawan-kawan, belajar di sekolah, tak perlu berpantang makanan. 

Setiap ibu bapa pasti mahu mereka membesar dengan sihat sempurna. 

Anda juga pasti begitu.

Ini mungkin tanda bahawa sistem imun anak anda tidak berada dalam keadaan yang baik.

Adakah anak anda mengalami gejala-gejala berikut?

Sebagai seorang DOKTOR PERUBATAN, saya faham kerisauan anda sebagai ibu bapa dalam memastikan sistem imun & kesihatan anak-anak dalam keadaan baik.

Dr. Syid Ayob Syid Mustafa Al-Qudri

As Seen On :

Datuk Aznil Hj Nawawi

(Pengacara, Duta Eskayvie)

Jangan Risau,
Kami Telah Temui Formula
Multivitamin Terbaik Untuk Anda

“Di sebalik penjagaan gaya hidup sihat iaitu menjaga pemakanan, senaman secara istiqomah dan tidur yang cukup, saya telah menemui rahsia untuk meningkatkan sistem imun badan menerusi 6 Penjuru.”

(Dr. Syid Ayob Syid Mustafa Al-Qudri)

Memperkenalkan

PENAFIAN: Diffenz Junior merupakan suplemen bagi menyokong penjagaan gaya hidup sihat individu. Ia mungkin menunjukkan kesan dan tempoh yang berbeza mengikut keserasian individu tersebut.

PERLINDUNGAN TERBAIK UNTUK ANAK ANDA!

“Sesungguhnya Allah ketika menciptakan
penyakit, diciptakan juga penawar.
Maka berubatlah kamu.” [Riwayat Ahmad (12596)]

SAYA NAK VITAMIN PAK NIL SEKARANG!

Gabungan 21 nutrisi penting untuk meningkatkan sistem imun & menyokong tumbesaran anak anda!

Cendawan Susu Harimau atau nama saintifiknya Lignosus rhinocerotis merupakan cendawan yang sukar ditemui & mempunyai nilai perubatan yang tinggi. Ia telah lama digunakan di Asia Tenggara sebagai tonik kesihatan oleh masyarakat orang asli.

Hasil penyelidikan terkini daripada Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti UCSI mendapati Cendawan Susu Harimau dapat membantu:

Petikan journal kajian sains

BUKAN ITU SAHAJA!

 

Diffenz Junior Juga Mengandungi

5 Nutrisi zat Penting

Dirumus khas untuk menguatkan sistem imun & menyokong tumbesaran anak anda!

Ketahui Manfaat Diffenz Junior Oleh Dr. Syid Ayob

Ketahui Manfaat Diffenz Junior Oleh Datuk Aznil Hj Nawawi

Jom tengok apa pula kata pengguna-pengguuna Diffenz Junior

Untuk mendapatkan kebaikan khusus daripada 6 nutrisi ini secara berasingan…

Jumlahnya adalah… RM 400.00++ !!

Jadi berapa harga untuk mendapatkan seluruh kebaikan 6 nutrisi ini?

Kini anda boleh menikmati manfaat tersebut pada harga RM 66.00 sebotol sahaja!

Untuk rujukan anda, ini adalah panduan cara pengambilan Diffenz Junior

Nikmati kesemua nutrisi ini dalam tablet kunyah berperisa oren yang lazat!

Banyak kajian yang telah membuktikan bahan-bahan di dalam Diffenz Junior mampu membantu meningkatkan sistem imun, melindungi daripada jangkitan penyakit & menyokong tumbesaran anak anda.

Tunggu dulu..

Berita baik untuk anda yang berada di laman ini hari ini..

Dapatkan Diffenz Junior Dengan Harga Kombo

Hanya 3 Langkah Mudah

 

1- Pilih Pakej Kombo di bawah

2- Isikan maklumat anda

3- Pilih cara pembayaran

Siap! Anda cuma tunggu Diffenz Junior sampai ke rumah anda.

Peringatan! Khidmat Tunai/COD hanya sah untuk Semenanjung Malaysia sahaja.
Tidak Sah untuk Sabah & Sarawak.

Peringatan! Khidmat Tunai/COD hanya sah untuk Semenanjung Malaysia sahaja,
Tidak Sah untuk Sabah & Sarawak

Trial

RM66

1 Botol - RM60

BestSeller

RM132

2 Botol - RM100

Dapatkan Perlindungan Menyeluruh untuk Keluarga Anda

Combo Eskayvie Diffenz + Diffenz Junior

Family Combo Trial

RM132

2 Botol - RM100

Family Combo BestSeller

RM264

4 Botol - RM200

Kalau anda skip ke bahagian ni, bermaksud anda perlu ambil tindakan segera!

F.A.Q  Diffenz Junior

Hanya kunyah atau kemam 1-2 tablet, dua kali sehari selepas makan bergantung pada berat dan umur. Rujuk jadual Cara Pengambilan untuk sukatan yang disarankan.

Kanak-kanak yang berusia kurang dari 2 tahun tidak digalakkan mengambil suplemen. Mereka lebih disyorkan untuk mendapatkan nutrisi ini melalui pemakanan dan diet yang seimbang seperti buahan, sayuran, hasil tenusu dan protein yang cukup.

Boleh, tiada masalah. Jarakkan pengambilan Diffenz Junior 30 minit dengan pengambilan ubat-ubatan.

Kolostrum merupakan susu awal yang kaya dengan peptida dan tidak mengandungi laktosa. Jadi, tiada masalah bagi kanak-kanak yang mengalami intoleransi laktosa mengambil Diffenz Junior.

Hanya simpan di suhu bilik dan elakkan terdedah kepada cahaya matahari. Tutup rapat penutup botol Diffenz Junior untuk mengelakkan ia teroksidasi.

Ya. Produk ini diklasifikasikan sebagai makanan dan berada di bawah seliaan Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan Malaysia (BKKM).

Secara amnya, semua boleh ambil. Namun, bagi kanak-kanak yang mempunyai penyakit-penyakit khusus seperti menjalani dialisis, thalassemia major dan hemochromatosis sebaiknya mendapatkan nasihat daripada Doktor yang merawat terlebih dahulu untuk penyesuaian. Bagi kanak-kanak ini, pengambilan vitamin C pada dos yang rendah boleh membantu mengurangkan stres oksidatif yang dialami.

Alergi cendawan ini mungkin hanya pada sesetengah spesis cendawan sahaja. Disyorkan untuk mengenal pasti jenis cendawan yang boleh menyebabkan tindak balas alergi. Diffenz Junior hanya menggunakan ekstrak Cendawan Susu Harimau. Jadi, tiada masalah untuk mencuba mengambil Diffenz Junior selama beberapa hari. Seandainya kesan- kesan alergi muncul sebaik sahaja ambil Diffenz Junior, boleh hentikan penggunaannya.

Ia tidak mengandungi gula tambahan. Kandungan gula dalam 1 tablet Diffenz Junior datang daripada sumber semula jadi iaitu buah oren. Jangan risau dan kerana kandungan gula ini sangat sedikit dan kurang dari keperluan seharian. Anda hanya perlu bercakap 3-5 minit untuk membakar kalori ini.

Diffenz Junior lebih fokus khusus untuk menguatkan sistem imun, tumbesaran yang sihat, bronchiolitis, asma, resdung dan alergi.

Boleh. Vitamin C amat penting untuk pesakit ini sebab Vitamin C diperlukan untuk metabolisma zat besi dan pembentukan sel darah merah baru. Kandungan vitamin C dalam Buah Camu-Camu yang terdapat dalam Diffenz Junior mempunyai kadar penyerapan yang lebih tinggi berbanding vitamin C lain. Ini disebabkan oleh gabungan bahan fenolik dalam buah camu-camu dan ini boleh meningkatkan penyerapan vitamin C di dalam badan. Bagi golongan ini, sangat disarankan untuk mengambil vitamin C kerana ia dapat melindungi dari pengoksidaan sel darah merah.

Kandungan Vitamin C, Vitamin D dan multivitamin dinyatakan pada botol atau kotak Diffenz Junior. Boleh lihat di bahagian ramuan Diffenz Junior. Dos bahan-bahan di dalam Diffenz Junior tidak dinyatakan kerana ia melibatkan formulasi serta bagi memelihara hak cipta Eskayvie. Namun, jangan risau kerana dos yang digunakan adalah berdasarkan piawaian yang ditetapkan oleh Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM), Kementerian Kesihatan Malaysia dan tidak melebihi dos yang ditetapkan untuk memastikan Diffenz Junior memberi kesan yang dijanjikan berdasarkan dos-dos yang optimum.

© Eskayvie 2022

PENAFIAN: Diffenz Junior merupakan suplemen bagi menyokong penjagaan gaya hidup sihat individu. Ia mungkin menunjukkan kesan dan tempoh yang berbeza mengikut keserasian individu tersebut. Kesan produk adalah berbeza mengikut individu.Berdasarkan beberapa pengalaman pelanggan kami, ada yang merasa kesan perubahan positif kesihatan seawal 2-3 hari.